Merimasku-Seura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 21.4.

Merimaskun Maamiesseurantalolla. Kokouksessa ei tullut muutoksia hallituksen kokoonpanoon.

 

Kokouksen lopuksi Seuran entinen puheenjohtaja Maarit Lineri luovutti seuralle julkaisunsa "Nahkuri Henrik Jåkinen ja kuvankaunis ompelija Engla".

Julkaisustahan oli lyhennelmä "2022 Myötätuulta Merimaskussa" lehdessä

 

Kevään ensimmäiset talkoot Kollolassa pidettiin 25.4. lähinnä pihan siistimisen merkeissä. Näyttämön lava joutui tarkempaan syyniin ja seimi muuttui lippukojuksi.

 

 

Talkoot Kollolassa jatkuivat 10.5. ja 12.5. ja joillakin vielä useampana päivänä. Sisätiloja siivottiin ja järjesteltiin ja ulkovarastot kokivat saman kohtalon.

 

 

 

14.5.2022 Merimasku-Seura tarjosi Kollolan parkkipaikalle kaikille halukkaille vapaan mahdollisuuden tulla "kirppistelemään". Paikalle saapuikin muutama pöytä ja asiakkaitakin kävi ihan kivasti.

Merimasku-Seuran hyväntekeväisyys pöytäkin tuotti muutaman euron Ukrainen lapsille. Kiitoksia kaikille mukana olleille ja ostoksilla käyneille!

 

15.5.2022 Merimasku-Seura kutsui Villivuori - projektissa mukana olleita henkilöitä luontopolun virallisiin avajaisiin. Sää suosi tapahtumaa ja eväät maistuvat sekä vieraille, että alakuvassa olevalle Merimasku-Seuran hallitukselle (sihteeri puuttui).

 

22.5. ja 23.5. Merimaskun päiväkoti piti kevätjuhliaan Kollolassa.

3.6. Merimasku-Seura oli esillä pöytineen Merimaskun Rantamakasiinin saunan avajaisissa.

 

 

Helluntaina 5.6. Merimasku-Seuran puheenjohtaja Maikku Tuomi paljasti Visa Auvisen ideoiman muistolaatan Merimaskun kirkkomaan Maskulinin kappelin seinälle.

Talkoot Kollolassa jatkuvat  päivittäin. Lipputanko pystyyn, kahviteltta pystyyn, näyttely pystyyn,maalaamista ja siivoamista. Teatterin näytännöt alkavat ja kaikki pitäisi olla silloin kunnossa.

 

 

Kesän hauskin komedia Akka-agentti oli nähtävissä Kollolan teatterilavalla keskiviikkoon 22.6. asti

Turun museokeskus hallinnoi "Yhdessä ympäristössä" -projektia, jonka yhdeksi esimerkkitapaukseksi on valikoitunut Kollolan torpan ikkunat. Ehdotuksen on tehnyt Naantalin museo. Projektin tiimoilta käytiin 10.6. paikan päällä ideoimassa, millaisella ryhmällä ja ohjelmalla lähdetään konkreettisiin toimenpiteisiin. Elokuun 15. päivä kutsutaan koolle ryhmä, jolle opetetaan ikkunan remontointia. Tarkoitus on, että ikkunat kunnostetaan talkootyönä. Saman päivän ohjelmassa on muutakin vanhan säilyttämiseen ja kunnostamiseen liittyvää asiaa.